Hava Durumu

PTT şubesinde akıl almaz soygun

Antalya kent merkezindeki Bahçelievler PTT Şubesi, 20- 25 yaşlarındaki tabancalı iki kişi tarafından soyuldu. Silahlı soyguncular, şubeden aldıkları 5 bin lira ile yoldan çevirdikleri taksiye binerek olay yerinden uzaklaştı.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2013 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2013 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
PTT şubesinde akıl almaz soygun

Olay  Muratpaşa 100'üncü Yıl Bulvarı üzerinde bulunan Bahçelievler PTT Şubesi'nde meydana geldi. PTT Şubesi önüne gelen ve kimliği henüz belirlenemeyen 20- 25 yaşlarındaki iki şüpheliden biri içeri girdi. Önce para bozdurmak istediğini söyleyen şüpheli ardından tabancasını çekerek elindeki poşeti veznede duran Yeşim Aksoy'a uzattı. Silah tehdidinin ardından Yeşim Aksoy çekmecesinde duran parayı şüpheliye uzattı. Poşeti kadın memurun elinden alan şüpheli kapı önünde bekleyen arkadaşıyla bir araya geldikten sonra koşarak şubeden ayrıldı. Yoldan geçen bir taksiyi çeviren şüpheliler, olay yerinden bir 2 kilometre uzakta taksiden indikten sonra izlerini kaybettirdi.

Olay yeri inceleme ekipleri, PTT Şubesi'nde parmak izi çalışması yaparken, yapılan kontrolde şüphelilerin yaklaşık 5 bin lirayla kaçtıkları belirlendi. Zanlıların yakalanması için araştırma sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.