Hava Durumu

Puan tablosunda tehlikemizi hissedecekler

Bursaspor’un tecrübeli futbolcusu Colin Kazım, çok iyi futbol oynamadıklarını ifade ederek, “Biz ikinci yarıda iyi oynadığımız zaman zaten herkese sıkıntı çıkaracağız. Puan tablosunda bizim tehlikemizi hissedecekler” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2013 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2013 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Puan tablosunda tehlikemizi hissedecekler

Yeşil-beyazlıların Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Adana Demirspor’u 2-1 yenmesinde büyük rol oynayan ve takımın 2. golünü atan Kazım, Bursaspor formasıyla ilk defa resmi müsabakada gol sevinci yaşadı.

Bursaspor’a geldiği ilk günden bu yana taraftarın büyük sevgisini kazanan Kazım, Adana Demirspor’a saygı göstermeleri gerektiğini vurguladı. Adana ekibinin birçok tecrübeli futbolcusunun olduğuna dikkat çeken Kazım, “Maçın bazı bölümlerinde bizim için oyunu zorlaştırdılar. Bizde elimizden geleni yaptık ve en iyi şekilde maçı bitirdik" diye konuştu.

“FUTBOL SONUÇ OYUNUDUR”

Zaman zaman takımın eleştirildiğini belirten Kazım, “Herkes her maçı 6-7 farklı kazanmanızı istiyor. Ama maalesef futbol bu değil. Futbol sonuç oyunudur. Güzel futbol oynamaktan çok, kaybetmektense her zaman iyi sonucu alıp evime dönmeyi tercih ederim" ifadelerini kullandı.

“İKİNCİ YARIDA HER TAKIMA SIKINTI ÇIKARTACAĞIZ”

Bursaspor’un ligdeki konumunu değerlendiren Kazım, “Fenerbahçe başını alıp gitmiş olabilir. Fakat diğer takımlar çok uzağımızda değiller. Çok iyi futbol oynamıyoruz ama biz ikinci yarıda iyi oynadığımız zaman zaten herkese sıkıntı çıkartacağız. Puan tablosunda tehlikemizi hissedecekler" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.