Hava Durumu

PUBG oynarken öldü!

Oyun dünyasını adeta kasıp kavuran PUBG milyonlarca oyuncuya ev sahipliği yapıyor. Halen yoğun bir şekilde oynanmaya devam edilen PUBG eğlenceli vakit geçirmeyi sağlıyor olsa da, maalesef yeniden bir ölüm olayı ile gündeme geldi.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2020 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2020 15:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
PUBG oynarken öldü!

Peki oyun oynamak ile ölüm ne alaka? Bu sorunun cevabına geçmeden önce olayın detaylarına bakacak olursak: Hindistan'ın Maharaştra eyaletinde bulunan ve Mumbai'den sonra ikinci büyük şehir olan Pune'de yaşayan 25 yaşındaki Harshal Devidas Memane isimli genç PUBG oynarken beyin kanaması geçirdi.

PUBG oynarken beyin kanaması geçirdi, hayatını kaybetti!

18 Ocak günü öğleden sonra 16:00 civarlarında Memane'nin, PUBG oynarken aniden hareket edemez hale geldiği ve hemen hastahaneye kaldırıldığı belirtiliyor. İlk teşhisin ardından başka bir hastahaneye sevk edilen şahıs ertesi gün yani 19 Ocak tarihinde tedavisi sürerken hayatını kaybetti.

Herhangi bir oyunu oynarken kişinin ölmesi genelde saatler boyunca hareket etmemekten kaynaklanıyor. Mamane'nin ölümü sonrasında yapılan açıklamaya göre, PUBG oynarken aşırı heyecanlı olmasının ölüme neden olan beyin dokusu nekrozu ile intraserebral kanamanın ortaya çıkmasında payı var.

Tabi, bu açıklamalar nedeniyle PUBG'nin ölüme neden olduğuna dair bir iddia ortaya atmak mantıksız. Milyonlarca kişi bu ve benzeri oyunları oynuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.