Hava Durumu

Putin, makam aracının direksiyonuna geçti

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yapımı tamamlanan otoyolu makam aracını kullanarak inceledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2020 22:01
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2020 22:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Putin, makam aracının direksiyonuna geçti

Kırım'ın Sivastopol şehrinde bulunan Tavrida Otoyolu inşasının tamamlanmasının ardından hizmete açıldı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, tamamlanan otoyolda incelemelerde bulunmak üzere Kırım'a gitti. Rusya Ulaştırma Bakanı Yevgeny Dietrich başta olmak üzere birçok siyasetçi ve diplomat Putin'in otoyolu incelemesi sırasında yanında bulundu. Bakan Dietrich, Putin'e yol hakkında bilgi verirken, yolun çok yüksek kalitede yapıldığını ve tüm sıcaklık derecelerine dayanıklı olduğunu ifade etti.

PUTİN MAKAM ARACININ DİREKSİYONUNA GEÇTİ

Yol incelemesi sırasında işçilerle de sohbet eden Putin, Bakan Dietrich'ten bilgi aldıktan sonra makam aracına yöneldi. Makam aracının direksiyonuna geçen Putin emniyet kemerini takarak, "Emniyet kemerinizi takmalısınız yoksa ceza ödersiniz" ifadelerini kullandı. Yol incelemesi sonrası Putin, "Tüm otoyol rotasını incelemek için dolaştım. Etkileyici, modern ve güzel bir yol" ifadelerini kullandı. Ulaştırma Bakanı Dietrich, ise Putin'in yol testi sırasında "Burada 3 buçuk yıllık özenli bir çalışma yatıyor. Şu an sizin kullandığınız yol büyük bir övgüyü hak ediyor" dedi.

Öte yandan Devlet Başkanı Putin, daha önce de Kerç Boğazı'nın üzerine kurulan Kerç Köprüsü'nün açılış töreninde büyük bir kamyon kullanmış ve köprüden kullandığı araçla geçmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.