Hava Durumu

Putin sözlerinden sonra ABD'li generalin görevden alınması için çağrı!

ABD'li siyaset köşe yazarı ve gazeteci Tucker Carlson, ABD'li Tümgeneral Patrick Donahoe'nun Twitter'da kendisine yöneltilen bir soru üzerine verdiği yanıtı eleştirdi. Carlson, 'utanç kaynağı' olarak nitelendirdiği Donahoe'nun, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin hakkında söylediklerinin ardından görevden alınması gerektiğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2021 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2021 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Putin sözlerinden sonra ABD'li generalin görevden alınması  için çağrı!

Fox News'te canlı yayın sırasında konuşan Carlson, "Bir kullanıcı 'General, kaç savaşta zafer kazandınız?' diye soruyor. O da bu soruya dürüstçe yanıt vermek yerine 'Putin'in av tuzağı olmayın' sözleriyle yanıt veriyor" dedi.

​'Ordu siyasetten uzak olmalı'

Silahlı Kuvvetler'in siyasetten uzak tutulmaması gerektiğini belirten Carlson, Tümgeneral Donahoe'nun görevden alınması çağrısı yaptı.

Carlson, "Bizim için utanç kaynağı" dedi.

'Övgü ve terfi peşinde'

Carlson'un yanındaki muhafazakar aktivist ve 43. ABD Başkanı George W. Bush'un konuşmalarını yazan Ned Ryan da Donahoe'nun mevcut ABD Başkanı Joe Biden'ın karşıtlarına saldırarak 'övgü ve terfi' almaya çalıştığını belirtti ve generalin sözlerini ifade özgürlüğüne saldırı olarak nitelendirdi. Donahoe şu anda Twitter hesabını kapatmış durumda.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.