Hava Durumu

"Ben hep gaz sıkmaya mecbur muyum"

Bursa'da düzenlenen moral gecesinde verdiği konserde polise taş atanlara isyan eden sanatçı polis memuru, Müslüm Gürses'in şarkısını, "Ben hep gaz sıkmaya mecbur muyum, itirazım var taşkınlık yapana" sözleriyle yorumladı.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2012 19:06
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2012 19:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Ben hep gaz sıkmaya mecbur muyum"

Türkiye genelinde yapılan izinsiz gösterilerde, 29 Ekim Çumhuriyet Bayramı'nda polise direnenlere ve Bursa'da BDP'lilerle bir grup arasında yaşanan olaylarda biber gazı kullanılması polisi bile isyan ettirdi. Bazen sıkılan biber gazı ve gaz bombasından olumsuz etkilenen polis memurlarının bu sıkıntısını Müslüm Gürses'in şarkısı ile dile getiren polis memurunun videosu, sosyal medyada tıklanma rekorları kırıyor. Aile içi şiddet olayları ile ilgili, "Dokunma benim kanayan yarama memur" şarkısıyla dikkat çeken memurun, Azer Bülbül'ün "Kurşun yedim sol yanımdan" isimli şarkısını "Cop yedim sol yanımdan" şeklinde okuduğu video da sosyal paylaşım sitelerinin en çok izlenenlerinden biri oldu.

Geçtiğimiz yıllarda Bursaspor-Beşiktaş maçı olaylarına da sessiz kalmayan polis memuru bu isyanını Bülent Ersoy taklidi yaparak, "Küstüm yeşil beyazlara" şarkısıyla dile getirmişti.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.