Hava Durumu

Rainbow Six Siege'den oyunculara özel imkan!

Ubisoft, halihazırda Rainbow Six Siege oyununa sahip olan oyunculara PS5 ve Xbox Series X sürümleri için ücretsiz bir güncelleme geleceğini duyurdu. Oyunu nasıl güncelleyeceğinizi aşağıda okuyabilirsiniz.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2020 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2020 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Rainbow Six Siege'den oyunculara özel imkan!

Tom Clancy's Rainbow Six Siege oyuncuları Ubisoft'un 24 Kasım tarihindeki duyurusuna göre Aralık ayında yeni nesil konsollar için ücretsiz bir güncelleme alacak. Ücretsiz güncelleme, Rainbow Six Siege oyununa halihazırda sahip olan tüm oyunculara açık olacak ve oyuncular bu sayede yeni nesil konsolların hikmetlerinden herhangi bir ücrete tabi olmadan faydalanabilecekler.

Yeni nesil güncellemesi 1 Aralık 2020 tarihinde piyasaya sürülmeye hazırlanıyor ve güncellemenin 5. Yıl 4. Sezon ile birlikte geleceği biliniyor. Bu güncellemeyle, Ubisoft 120FPS ve 4K çözünürlüğü hedefliyor, ancak maalesef bu ikisi aynı anda olmayacak, en azından PS5 üzerinde. Xbox Series X için olan detaylar ise henüz duyurulmuş değil. Ubisoft ayrıca PS5'in özel SDD'sinin kullanımıyla çok daha hızlı yükleme sürelerinin de sözünü veriyor, bu da çok daha kısa harita yükleme süreleri ve genel olarak daha hızlı bir oyun demek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.