Hava Durumu

'Rakip de golü atar'

Giresunspor maçı sonrası değerlendirmede bulunan Çağlar Şahin Akbaba rakibe çok pozisyon vermelerinin böyle bir sonucu doğurduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2019 08:47
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2019 08:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Rakip de golü atar'

Giresunspor karşısında kalesinde 3 gol gören Çağlar Şahin Akbaba bu durumun rakibe çok pozisyon vermekten kaynaklandığını açıkladı. Çağlar, "İçeride bu kadar çok pozisyon vermememiz gerekiyor. Bu kadar çok pozisyon verirsen kaliteli oyuncular atar" diye konuştu. Böyle bir skoru beklemediklerini ifade eden Çağlar Şahin Akbaba, "Hiç beklemediğimiz bir skordu, maça çok iyi hazırlandık ama erken goller bizi böyle tetikliyor. Ardından maç 2-0 oldu, ikinci yarıda toparlanmaya çalıştık ama yine erken bir gol yedik. Bu biraz tempomuzu düşürdü, 3-1'i bulmak bizi de taraftarı da hareketlendirdi. İkinci golü de bulduk." şeklinde görüş belirtti.

HOCAYA TEPKİ BİZİ DE ÜZDÜ

Taraftardan destek beklediklerini ifade eden genç eldiven, "Taraftar her zaman bizi böyle desteklediği sürece bu baskıyı kurabiliriz. 20 dakika geçen sessiz süre bayağı bir zaman aşımına uğradı. 3-3'ü bulabilirdik, birkaç pozisyon da bulduk ama atamadık. İnşallah önümüzdeki maçı kazanacağız, yerimiz kötü değil. Bazen böyle şeyler olabiliyor" diye konuştu. Tribünlerin teknik direktör Yalçın Koşukavak'ı istifaya davet etmesine de değinen Çağlar Şahin Akbaba, "Bununla ilgili bir şey söylememe gerek yok. Ne desem boş. İnşallah bir daha böyle şeyler olmaz. Çünkü bunlar saha içinde bizi de üzüyor. Sonuçta hocamıza karşı bir tepki olması bizi üzdü gerçekten." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.