Hava Durumu

Ramazan pidesinin fiyatı belirlendi

Ramazan pidesinin bu yıl 2 TL'den satışa sunulacağı açıklandı. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, bu yıl Ramazan pidesinin 2 TL'den satışa çıkarılacağını söyledi. Bu fiyat, geçtiğimiz yıla kıyasla yüzde 10 artış anlamına geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2013 14:22
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2013 14:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ramazan pidesinin fiyatı belirlendi

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ekmeğe 2 yıldan bu yana zam yapılmadığını söyledi. Maliyetlerin artmasıyla ekmeğe zam yapmak durumunda kaldıklarına dikkati çeken Balcı, Ramazan pidesinin de bu yıl 2 TL'den satılacağını belirtti. Balcı "Geçen yıl 500 gram olan Ramazan pidesi bu yıl 450 gram olarak 2 liradan satışa sunulacak. Bu da yüzde 10'luk bir fiyat artışını beraberinde getirdi." dedi.

Aynı zamanda Sakarya'da Fırıncılar Odası Başkanı da olan Halil İbrahim Balcı, "Sakarya'da 2 yıldır ekmek fiyatlarında bir artış olmamıştı ancak artan maliyetler nedeniyle halkımızın durumunu da göz önünde bulundurarak fiyat artışı isteniyor. Daha önce 300 gramı 1 liradan satılan ekmek, şimdi de 250 gramdan satılacak. Bu fiyat ise İstanbul'da 2 yıldır uygulanıyor, diğer illerde de uygulanıyor" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.