Hava Durumu

Ramos adım adım Galatasaray'a geliyor

İspanyol basını Galatasaray için Sergio Ramos iddiasını öne sürdü. Radio Sevilla'da tecrübeli savunmacı için, "Sevilla'nın teklif yaptığı Ramos için güçlü bir rakip var. Galatasaray, Sergio Ramos'u uzun süredir Türkiye topraklarına götürmek istiyor ve futbolcu bu ilgiden memnun" ifadelerini kullandı. Real Madrid'le sözleşmesi sona eren 35 yaşındaki stoper, bir yıllık anlaşma teklifini reddetti.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2021 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2021 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ramos adım adım Galatasaray'a geliyor

Real Madrid ile Sergio Ramos arasında sonu gelmeyen bir sözleşme yenileme süreci yaşanıyor. İspanyol ekip kaptana, son olarak 1 yıllık sözleşme ve 6 milyon euro teklif etti. 34 yaşındaki yıldız oyuncu, eğer 3 yıllık sözleşme olursa 6 milyon euro'ya oynamak istediğini söyledi. Madrid ekibi kesinlikle bu öneriyi kabul etme taraftarı değil. Ramos da kendisine gelen teklifleri değerlendiriyor.

"GALATASARAY ÇOK İSTİYOR"

Başarılı futbolcuyu, Sevilla'nın transfer etmek istediği belirtilirken karşısında güçlü bir rakip olduğu da dile getirildi. Programda, "Galatasaray bir süredir Sergio Ramos'u Türkiye topraklarına götürmek istiyor ve futbolcu bu ilgiden memnun" denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.