Hava Durumu

Raşit Bağzıbağlı kimdir, kaç yaşında?

Raşit Bağzıbağlı, kariyeri ve hayatı ile merak edilen isimler arasında yer alıyor. Ekran başında yer alan pek çok kişinin dikkatini çeken Raşit Bağzıbağlı, daha önce de pek çok moda programında jüri üyesi olarak yer almıştı. Peki, Raşit Bağzıbağlı kimdir, kaç yaşında? İşte, o isim hakkında merak edilen bazı bilgiler

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2021 18:26
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2021 18:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Raşit Bağzıbağlı kimdir, kaç yaşında?

Raşit Bağzıbağlı, Bir Başka Güzel programıyla ekranlara geri döndü. Moda haftasındaki koleksiyonlarının yanı sıra ünlü isimler için tasarladığı kıyafetlerle tanınan Raşit Bağzıbağlı, 2016 yılında Fox TV'de yayınlanan Gardırop Savaşları isimli moda programında jüri koltuğunda oturmuştu. Peki, Raşit Bağzıbağlı kimdir, kaç yaşında, evli mi? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

RAŞİT BAĞZIBAĞLI KİMDİR?

Kumaş konusunda büyük başarılara ulaşmış bir ailenin oğlu olan Raşit Bağzıbağlı, 1985 yılında Londra ' da dünyaya geldi. Kumaşlara olan merakı küçük yaşlarda başladı. 12 yaşındayken tasarımcı olmaya karar verdi. İçindeki tasarım yapma tutkusu, eğitimine bu şekilde yön vermesini sağladı. Okulu henüz bitmeden kendi koleksiyonunu çıkardı. 2007 yılında " Couture " koleksiyonuyla adını duyuran ve herkesi hayranlıklar içinde bırakan Raşit Bağzıbağlı tasarımcı olarak kariyerine ilk adımı attı.

Türkiye'de 2010 yılında yılın en iyi genç tasarımcısı ödülü almasının ardından, aynı yıl New York'ta düzenlenen Face Of Fashion yarışmasında, en iyi umut veren genç tasarımcı ödülünü aldı. 2013 yılında memleketi KKTC'nin Polis üniformalarını tasarlayıp kurumsal kimlik logolarını ve amblemlerini hazırladı.

2014'de FTV Ödüllerinde YILIN MODA TASARIMCISI ödülünü aldı. Ardından Elidor Miss Turkey finalistlerin kostümlerini hazırladı.

2015 yılından itibaren İstanbul moda haftasında koleksiyonlarını sergilemeye devam ediyor.

2016 yılında Fox TV'de yayınlanan Gardırop Savaşları isimli moda programında jüri koltuğuna oturdu. 2 sezon süren programda, 220 bölüm boyunca izleyicilere moda ve şık giyim hakkında tüyolar verdi.

Özel hayatını gözlerden uzak bir şekilde sürdüren Raşit Bağzıbağlı bekar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.