Hava Durumu

Raylı sistemi Mudanya'ya kadar götüreceğiz

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı inşaat mühendisi Necati Şahin, Geçit Mahallesi'ndeki vatandaşlarla biraraya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2014 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2014 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Raylı sistemi Mudanya'ya kadar götüreceğiz

Bursa'da yaşayan halkı altın yumurtlayan tavuk olarak görmeyeceklerini söyleyen Necati Şahin, "Vatandaşa pahalı su satıp elde edilen kaynakları başka alanlarda kullanmaya son vereceğiz" dedi. Şahin, raylı sistemi Mudanya'ya kadar götüreceklerini de kaydetti.

Yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necati Şahin'e Geçit Mahallesi sakinleri tam destek verdi.

Şahin, "Su faturalarına yazılan 2,22 liralık 1 metreküp suyun fiyatını katı atık bedeli ve bakım bedeli, atık su bedeli gibi giderleri de ekleyerek 10 liradan size yansıtıyorlar. 10 metre küpten sonra ise suyun fiyatı 4,25 lira oluyor. Allah kısmet ederse biz geldiğimizde su fiyatları ciddi derecede ucuzlayacak. Avrupa'da ne kadar fazla su ve elektrik kullanırsan o senin medeniyet ölçündür. Havayı vatandaştan esirgeyemeyeceğiniz gibi temel hak olan suyu da esirgeyemezsiniz. Su şehri olan Bursa'da bu kadar pahalı suyu içtirmek ve her sene kazanılan 100 milyon lirayı halkımızın cebinde kalacaktır" dedi.

Denizin Bursa'ya gelmesi gerektiğini ifade eden Şahin, raylı sistemin de Mudanya'ya kadar gideceği müjdesini verdi. Şahin, “Yapacaklarımız sadece bunlarla sınırlı değil, Yıllardır Bursalının çilesi olan Teleferik hattını Bursa'nın merkezine getireceğiz. Yapacağımız projelerle Bursa'ya vizyon katacağız. Özellikle Nilüfer Deresi’nin temiz akmasını sağlayarak çevreye verdiği rahatsızlıktan ve bakteri üretiminden bir an önce kurtaracağız. Bununla birlikte Hamitler çöplüğünde biriken atıkları kesinlikle, yenilenebilir enerjisi olarak kullanacağız. Yaptığımız bu çalışmayla depolanmış çöplerin çevreye verdiği rahatsızlıktan kurtarmış olacağız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.