Hava Durumu

Reagy Ofosu'dan Sönmez Medya'ya çok özel açıklamalar: Savaşçı ruhu göstereceğim!

Reagy Ofosu Bursaspor'a gelmeden önce kulübün büyüklüğü hakkında bilgi sahibi olduğunu açıkladı. Kocaeli kampında Sönmez Medya'ya konuşan tecrübeli futbolcu, "Bu takım içerisindeki idmanlardaki savaşçı ruhu, forma için savaşı her zaman göstereceğim." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2021 08:19
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2021 08:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Reagy Ofosu'dan Sönmez Medya'ya çok özel açıklamalar: Savaşçı ruhu göstereceğim!

ÖZEL HABER | Samet Zinciroğulları - Tolga Öztaş - Onur Ulufer

Bursasporlu Reagy Ofosu Kocaeli kampında Sönmez Medya'nın sorularını yanıtladı.

Yeşil Beyazlı takım hakkında daha önce bilgi sahibi olduğunu söyleyen tecrübeli futbolcu ne kadar büyük bir kulübe geldiğinin farkında olduğunu söyledi. Ofosu, "Bursaspor çok büyük bir kulüp, büyük bir camia. Almanya'dan birçok arkadaşım Türkiye'de daha önce futbol oynamıştı. Şampiyon olan bir takım. Tunay Torun gibi daha önce Bursaspor'da oynamış isimler var. Buraya gelmeden önce de Bursaspor'un ne kadar büyük bir camia, ne kadar büyük bir kulüp olduğunu biliyordum." diye konuştu.

ÇOK İYİ BİR KADROYUZ

Camianın beklentisinin farkında olduklarını ifade eden Reagy Ofosu, taraftardan özür diledi. Camianın böyle bir durumu hak etmediğini ifade eden deneyimli krampon, "Öncelikle bu kötü gidiş yüzünden taraftarlarımızdan özür diliyorum. Böyle bir durumu hak etmiyor onlar. Çok iyi bir kadroyuz ve çok iyi bir takımız. Ama maalesef biz bir şekilde istenen sonuçları sahada elde edemedik. Bunun nedenleri hakkında konuşabiliriz, birçok şey söyleyebiliriz. Ama düşündüğümüz zaman bunun en büyük nedeni yeni bir takım olmamızdır. Çünkü hepimiz yeniyiz. Adaptasyon süreci ve çok fazla baskı var üzerimizde." dedi.

BAZI HATALARIMIZ OLDU

Sakatılığını atlattığını ve ilerleyen haftalar için kendisini tam olarak hazır hissettiğini belirten Reagy Ofosu, şöyle devam etti: "Son haftalarda performansımda düşüklük vardı. Sakatlığımdan dolayı yüzde yüzle oynayamadım son maçlarda. Kenarda kalmamın sebeplerinden biri de buydu. Şu an yüzde yüz hazır hissediyorum. Yüzde yüzümü Bursaspor'a verebileceğimi biliyorum. Tabii ki işin nihayetinde sahaya 11 kişi çıkıyor ve teknik direktör karar veriyor. O karara da herkes saygı duyuyor. Bunda da hiçbir sıkıntı yok. Ama ben bu takım içerisindeki idmanlardaki savaşçı ruhu, forma için savaşı her zaman göstereceğim."

RAKİPLER BİZİMLE FARKLI SAVAŞIYOR

"Çok güçlü, fiziksel olarak çok mücadeleci bir lig. Savaşmak zorunda olduğunuz bir lig. Bu yüzden biz belki bu savaşma ve agresiflik konusunda biraz eksik kalmış olabiliriz. Takım olarak çok kaliteliyiz ama bi-rinci ligde gerçekten her takım savaşıyor ve fiziksel olarak çok kuvvetliler. Ve bizim de büyük takım ol-duğumuzdan dolayı, 'Geli-yoruz' sloganıyla, liderlik ve Süper Lig için yola çıktığımızdan bize karşı daha da sert oynayabiliyorlar. Bizim de bu sertliğe aynı şekilde futbol oyun kuralları çerçevesinde cevap vermemiz gerekiyor. Şu an bu yüzden buradayız. Sahada savaşan bir ruh göstermek için buradayız."

BEKLENTİLER ÇOK YÜKSEK

"Doğal bir baskı var çünkü beklentiler çok yüksek. Çünkü en pahallı takımlardan biriyiz. Belki de ligdeki en kaliteli takımız. Ama biz artık bu süreci aştığımızı düşünüyoruz. Aynı zamanda şanssızdık. Hepimiz insanız, bazı hatalar da oldu. İyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Bir anlamda sezon öncesi kampı gibi. Çok iyi çalışıyoruz. Savaşçı, sevindiren, taraftarını geri kazanan bir Bursaspor göstereceğiz herkese. Bundan eminim."

SOL KANATTA DAHA İYİYİM

"Hücumda çok kaliteli ayaklarımız var. Çok iyi oyunculardan kurulu bir takımız. Herkes kenarda olabilir. İlk 11'de olmayabilir. Çünkü benim bölgemde, kanatlarda gerçekten çok kaliteli oyuncularımız var. Kariyerimde genelde hep sol kanat oynadım. 10 numara, sağ açık oynamışlığım var. Forvet bile oynamışlığım var. Fakat her oyuncunun kendisini iyi hissettiği bir bölge olur. Benimki de sol kanat."

HOCA DEĞİŞİKLİĞİ ETKİLİYOR

"Tabii ki hepimiz insanız. İnsanın değişikliklere adaptasyonu biraz zor olabiliyor. Zaman alabiliyor. Maalesef birçok hoca değiştirdik. Bunun da en büyük sebeplerinden biri bizim kötü performansımız. Hocalarımızın değişmesi tabii ki bizi etkiliyor. Her hocanın, her ekibin farklı bir mantalitesi var. Onun uygulanma süreçleri, onun uygulanması için geçen zaman tabii ki her zaman aynı olmayabiliyor. Ama bu da futbol içinde doğal bir şey. Çünkü çok büyük beklenti ile kurulan bir takım olduğumuz için bu değişimler de maalesef gerçekleşmek zorundaydı."

ZİRVEDE BİTİRECEĞİZ

"Tabii ki ligin sonunda takımın zirvede olacağını görüyorum. Bazı insanlar belki bu dediklerime gülerler, inanmazlar fakat ben buradaki kaliteyi biliyorum. Buradaki oyuncu grubunun kalitesinin farkındayım. Biz oyuncu grubu olarak buna inanıyoruz."

Bursasporlu Reagy Ofosu Kocaeli kampında Sönmez Medya'dan Samet Zinciroğulları, Tolga Öztaş ve Onur Ulufer'e özel açıklamalarda bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.