Hava Durumu

Real Madrid, Anadolu Efes'i mağlup etti

THY EuroLeague'de temsilcilerimizden Anadolu Efes, Real Madrid karşısında final-four bileti için parkeye çıktı. İlk 2 maçı kazanan ve final-four için oldukça avantajlı bir konuma gelen Anadolu Efes, İspanya'da oynanan bu maçta rakibine 80-76 mağlup oldu ve seride durum 2-1'e geldi.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2021 22:01
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2021 22:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Real Madrid, Anadolu Efes'i mağlup etti

Anadolu Efes, THY Euroleague play-off çeyrek final serisi üçüncü maçındaReal Madrid ile deplasmanda karşılaştı.İspanya'nın başkenti Madrid'deki Wizink Center'da oynanan karşılaşmayı maç boyu önde götüren temsilcimiz Anadolu Efes, son çeyrekte geriye düşerek Real Madrid'e 80-76 mağlup oldu. Real Madrid, son 5 dakikada 19-2'lik bir seri yakaladı ve galibiyeti kazandı.

İLK 2 MAÇI EFES ALDI

Anadolu Efes, üç galibiyete ulaşacak takımın Final Four oynamaya hak kazanacağı çeyrek final serisinde ilk iki maçta Real Madrid'i 90-63 ve 91-68 yenerek durumu 2-0'a getirdi. Lacivert-beyazlılar, bu karşılaşmadan da galip geldiği takdirde adını Final Four'a yazdıracaktı. Bu ihtimal son maça kaldı. İki takım, Avrupa Ligi'nde 35. kez karşı karşıya gelecek. Organizasyonda 2000 yılından itibaren oynanan 34 müsabakanın 23'ünü Real Madrid, 11'ini ise Anadolu Efes kazandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.