Hava Durumu

Recep Altepe'den 'balkon' konuşmasında önemli mesajlar

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde aldığı oyla ikinci dönem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olan Recep Altepe, mazbatasını aldıktan sonra Tarihi Belediye Binası'nda 2014 - 2019 seçim dönemine başlama töreniyle hizmet için startı verdi. Altepe, Bursa'nın önümüzdeki 5 yılda altın dönemini yaşayacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2014 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2014 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Recep Altepe'den 'balkon' konuşmasında önemli mesajlar

Başkan Altepe, mazbatasını aldıktan sonra Tarihi Belediye Binası'nda kalabalık vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.

AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, belediye başkanları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı 2014-2019 dönemi töreninde konuşan Başkan Recep Altepe, Bursalılara güvenlerinden dolayı teşekkür ederk, "Geçtiğimiz dönem geleceği inşa etmek için sağlam temel attık. Önümüzdeki dönem bu etmelin üzerine geleceği inşa edeceğiz. Bursa önümüzdeki dönem, ulaşımda, turizmde, tarihi ve kültürel alanda, sporda altın dönemini yaşayacak. Seçimden önce projelerimizin sadece başlıklarını 1,5 saatte anlatmıştık. Bu projelerimizi hayata geçirerek Bursalıları ihya edeceğiz. Bursa'yı dünya şehri yapacağız" dedi.

ULAŞIMDA REFORMLAR YAPACAĞIZ

Bursa'yı demir ağlarla örerek ulaşımda rahatlattıklarını ifade eden Altepe, "Bursa'da önümüzdeki dönemde ulaşımda yapacağımız reformlarla ulaşım sorunu ortadan kalkacak. Bursa'yı diğer illerle havdan denizden yakınlaştırdık. Projelerimizi katlayarak ulaşımda Bursa'yı her türlü rahata kavuşturacağız. Turizmde Gemlik'ten Karacabey'e kadar sahil projelerimizi hayata geçireceğiz" diye konuştu.

BURSA DÜNYA KENTİ OLACAK

Dağ köylerine yapacakları hizmet ile kırsal kalkınmayı hayata geireceklerine dikkat çeken  Altepe, "Kırsal kalkınma projeleri ile artık köylerimizden kente göç olmayacak. Göç, kentlerden köylere olacak. Köylerde işsizlik yaşanmayacak. Dağ köyleri bu projelerle ihya olacak. Biz bütünşehir olarak tüm Bursa'nın başkanı olduk. Bursa'nın her köşesine hizmetleri götüreceğiz. Bursa, önümüzdeki dönem alacağı hizmetlerle Türkiye'de değil, dünya kentleriyle yarışacak. Bursa artık bir dünya markası, dünya kenti olacak" şeklinde konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su da, Bursa'da AK Belediyecilik ile hizmet ve projelerin hayata geçirileceğini belirterek, "Başta Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe ve diğer belediye başkanlarımızı kutluyor, yapacakları hizmetlerde başarılar diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Recep Altepe, Tarihi Belediye Binası'nda vatandaşların tebriklerini kabul ederken, vatandaşlar tebrik için uzun kuyruklar oluşturdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.