Hava Durumu

Recep Altepe'ye Gemlik'te meşaleli karşılama

Bursa’da güven tazeleyerek yeniden Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Recep Altepe, Gemlik’te meşale, konfeti ve havai fişeklerle karşılandı. Kendisini destekleyen vatandaşlara teşekkür eden Başkan Altepe, Gemlik'te destan yazacaklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2014 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2014 10:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Recep Altepe'ye Gemlik'te meşaleli karşılama

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yerel seçimlerde Gemlik’in güvenini kazanan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ile birlikte Gemlikli vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Altepe'yi gemlik halkı alkışlarıyla, meşale ve havai fişek gösterileriyle karşılandı. Gemlik’te yaşadığı sevgi selinden dolayı heyecanlı olduğunu söyleyen Başkan Altepe, “Bugün yaşadığımız bu coşku Gemlik’in zaferi ve Gemlik’in güzel şeyler yaşayacağının işaretidir. En son sözü halk söyler dedik, halkımız güvenini gösterdi. Gemlik’te son 3 yılı hizmetlerimizle dolu dolu yaşadık. Bundan sonraki 5 yılı da daha güzel yaşayacağız. Bizler, Gemlik’i seviyoruz. Gemlik’e sevgimizi de hizmetlerimizle göstermeye devam edeceğiz. Biz inandık, gerçek oldu. Gemlik’te daha yolun başındayız. Asıl bundan sonra yapılacak yatırımlarla Gemlik kabuğunu kıracak. Gemlik’te destan yazacağız. Durmak yok, hizmete devam” dedi.

Gemlik’in caddelerinde gezerek, esnafla ve vatandaşlarla selamlaşan ve sohbet eden Başkan Altepe’ye, vatandaşlar da ‘Her zaman her yerde Recep Altepe’ ve ‘Gemlik seninle gurur duyuyor’ sloganlarıyla destek vermeyine de ihmal etmedi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.