Hava Durumu

Recep Uçar: Bu ligin en zor deplasmanından 3 puan aldık

Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, kazandıkları BB Erzurumspor maçının ardından, "Rakibin 3 tane topu direkten döndü, bizim için bu kısmet. Bu ligin en zor deplasmanından 3 puan aldık. Oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2021 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2021 10:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Recep Uçar: Bu ligin en zor deplasmanından 3 puan aldık

Bereket Sigorta Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, ligde yollarına firesiz devam ettiklerini hatırlatarak, "5 maçımızda da galip gelerek bize bu sevinci yaşatan oyuncularımı tebrik ediyorum. Gerek ortaya konan oyun, gerekse taktiksel disiplinlerinden dolayı yürekten kutluyorum. Erzurum takımı bu yüksek rakımda, evinde iyi oyun ortaya koyuyordu. Bizim amacımız gerekli alan ve zamanı vermeyerek, oyun kurmalarını engellemekti. İlk yarıda bunda başarılı olduğumuz söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.

Çok fazla üretken oynayamadıklarına dikkati çeken Uçar, "Rakibi daha geride kabul etmek zorunda kaldık. Geçiş pozisyonunda bulduğumuz gollerle 2-0 kazandık. Rakibin 3 tane direkten dönen topunun olması bizim adımıza kısmet, talih, ne derseniz deyin güzel bir şeydi. Sonuç olarak bu ligdeki en zor deplasmanlardan biri olan Erzurum'da 3 puanı alan oyuncularımı tebrik ediyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.