Hava Durumu

Reha Muhtar - Umut Güner davasında karar!

Reha Muhtar ile Beşiktaş yöneticisi Umut Güner arasındaki davada karar çıktı. Reha Muhtar 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Verilen bu cezanın ertelendiği ifade edildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2019 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2019 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Reha Muhtar - Umut Güner davasında karar!

Reha Muhtar ile Beşiktaş yöneticisi Umut Güner arasındaki davada karar çıktı.

Bir dönem Beşiktaş'ta yöneticilik yapan gazeteci Reha Muhtar, siyah-beyazlı kulüpte yöneticilik görevinde bulunan Umut Güner'in kendisini tehdit ettiğini ifade etmişti.

Mahkeme, tarafları dinledikten sonra Reha Muhtar'a TCK 132/3 maddesi uyarınca 1 yıl hapis cezası verdi. Verilen bu cezanın ertelendiği ifade edildi.

Öte yandan denetim süresi içinde kasten yeni bir suç işlenmediği takdirde; sanık hakkında açıklanması geri bırakılan hükmün ilgili maddesi gereğince ortadan kaldırılarak davanın düşmesi kararı verildiği de ifade edildi.

MUHTAR 'ÖLÜM VE YARALAMAYLA TEHDİT' DEMİŞTİ

Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Atalay Demirbaş'ın sosyal medyaya yansıyan kavga görüntüleri sonrası Muhtar, ''Fikret Orman'la kara kutusu Şükrü Yazıcı'nın YÖNETİMİNDEKİ UMUT GÜNER'le sağ ve sol kol olarak görev yapan Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun İŞ YAPTIĞI KİŞİYE KAFA ATTIĞI görüntüler yayınlandı. UMUT GÜNER de BENİ ÖLÜM ve YARALAMAYLA tehdit ETMİŞTİ. Mahkeme önümüzdeki hafta.'' ifadelerini de kullanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.