Hava Durumu

'Rehavet istemiyorum'

Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, iki İzmir deplasmanı öncesi oyuncularını uyardı. Genç çalıştırıcının hedefi Altınordu ve Menemen maçlarını kazanarak Hatayspor'la oynayacakları ilk yarının son maçına rahat çıkmak.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2019 09:27
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2019 09:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Rehavet istemiyorum'

Yalçın Koşukavak'ı memleketi İzmir'de oynanacak iki maç öncesi hırs bastı.

İLK HEDEF TELAFİ ETMEK

Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak üst üste oynanacak iki İzmir deplasman maçı öncesi galibiyet hesapları yapıyor. Memleketinde oynanan ilk maçta Altay'a boyun eğen genç çalıştırıcı bu kez İzmir'den üç puanla ayrılmayı hedefliyor. Futbolcularına ilk olarak Altınordu maçını işaret eden Yalçın Koşukavak geçen hafta Giresunspor karşısında hesapta olmayan yenilgiyi telafi etmelerini istedi.

HATAY'LA FİNAL MAÇI

Yalçın Koşukavak'ın amacı Altınordu'dan sonra ligin 16'ncı haftasında Menemenspor'la oynanacak deplasman maçını da kazanmak. Genç çalıştırıcı böylelikle Hatayspor'la ligin ilk yarısının son haftasında oynanacak final niteliğindeki maça daha rahat bir atmosferde çıkmanın planları içinde. Oyuncularına bu amacını anlatan Yalçın Koşukavak futbolcularını rehavete kapılmamaları konusunda uyardı.

İZMİR'E HAREKET BUGÜN

Bursaspor yarın Altınordu ile oynayacağı maçın son hazırlığını bugün Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Yeşil Beyazlılar öğle saatlerinde karayoluyla Bursa'dan ayrılarak İzmir'e hareket edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.