Hava Durumu

Rehinesini öpünce bakın neler oldu

Le Parisien gazetesi, Paris'teki bir kuyumcu dükkânına soygun düzenlediği belirtilen iki hırsızdan birinin, rehin aldıkları kadına verdiği öpücük yüzünden yakalandığını yazdı.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2014 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2014 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Rehinesini öpünce bakın neler oldu

Gazetenin haberine göre, iki erkek soyguncu geçen yılın Nisan'ında, Paris'teki kuyumcu dükkânında çalışan ve ismi sadece "Anne" olarak verilen 56 yaşındaki bir kadın görevliyi evinin önünde yakalayıp rehin aldı ve zorla eve soktu. Kadını bağlayan ve üzerine su döken soyguncular, döktükleri sıvının gazyağı olduğunu ve işbirliği yapmazsa kendisini yakacaklarını söyledi.
 
Kadını korkutarak Paris'in doğusundaki bir semtte yer alan kuyumcu dükkânının alarm sistemiyle kasalarının şifrelerini alan soygunculardan biri, adı açıklanmayan dükkana gitti ve soyguna girişti. Diğer şahsın dört saat süreyle kadının başında kaldığı belirtildi.

Le Parisien, kimliğinin açıklanmasını istemeyen bir polise dayanarak, 22 yaşındaki şahsın "yaşadığı travmayı hafifletebilmek için kadını yanağından öptüğünü" bildirdi.

Kadın rehine serbest kalıp kalmaz polise durumu haber verdi. Rehinenin yanağından alınan DNA örneği, 22 Ocak'ta başka bir suç dolayısıyla güneydeki Nimes kentinde gözaltına alınmış olan bir zanlıyla eşleştirildi.

Le Parisien gazetesi polisin diğer soyguncuyu aramaya devam ettiğini yazarken, Reuters ajansı, polisin gazetedeki haberi doğrulamaya yanaşmadığını bildirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.