Hava Durumu

Resul Özbek hayatını kaybetti

Evinde istirahat ederken fenalaşarak Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Bursa Halk Sağlığı Eski Müdürü Uzm Dr. Resul Özbek, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2016 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2016 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Resul Özbek hayatını kaybetti
Yaklaşık 1 ay önce kalça kırığı sebebiyle ameliyat olan Uzm. Dr. Resul Özbek, evinde istirahat ederken aniden fenalaştı. 112 Acil Servis Ekipleri tarafından Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Özbek, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

UZM. DR. RESUL ÖZBEK KİMDİR?

1964 yılında Bursa'da doğan Uzman Doktor Resul Özbek, ilk ve orta öğretimini Bursa'da yaptı. 1988 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Özbek, 1997 yılında ise uzmanlık eğitimini biyokimya ve klinik biyokimya uzmanı olarak yine aynı tıp fakültesinde tamamladı. Elazığ ve Bursa'da sağlık ocaklarında pratisyen hekim olarak bir süre görev yaptıktan sonra, Bursa Çocuk Hastanesi'nde uzman hekim olarak görevine devam etti. 2006 yılından 2012 yılına kadar Bursa Dörtçelik Çocuk Hastanesinde başhekim yardımcısı olarak görevini sürdüren Özbek, yeni teşkilat kanunuyla birlikte 6 Haziran 2012 tarihinde Bursa İl Halk Sağlığı Müdürü olarak tayin edildi. 2014 yılının sonlarında istifa eden Özbek, Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesinde görevine devam etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.