Hava Durumu

Rezalet patladı! Restorana dalıp ortalığı birbirine kattı...

Avustralya'nın Melbourne kentinde bir vegan kadın, restorana girip deyim yerindeyse ortalığı birbirine kattı. Kendisinden susmasını isteyen adamı polise şikayet etmekle tehdit eden genç kadını sakinleştirmek mümkün olmadı.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2021 08:34
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2021 08:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Rezalet patladı! Restorana dalıp ortalığı birbirine kattı...

Henüz oturup Seaspiracy'yi izleme şansınız olmadıysa da, büyük ihtimalle onun yarattığı etkiyi bir şekilde duyacaksınız.

Dünyanın her yerinden insanlar, balıklarımızı tedarik etmeye yönelik insanlık dışı uygulamaları ortaya çıkaran belgeseli izledikten sonra balık yemekten vazgeçeceklerine söz verdiler.

Bununla birlikte çok az insan, Avustralya'nın Perth kentinde bir balık restoranına giren ve yemek yiyenleri 'hayvan istismarcısı' olmakla suçlamaya başlayan bir grup vegan protestocu kadar ileri gitti.

Grup, başka insanların et ve balık yemesini engellemek amacıyla viral tanıtım gösterileri gerçekleştirmesiyle tanınan ünlü vegan aktivist Tash Peterson tarafından yönlendirildi.

Tash, masalara çıkıp, restorandaki insanlar onu yuhalayıp aşağı inmesini söylerken 'balık katliamı' hakkında bağırmaya başladı.

26 yaşındaki kadın, "Şu anda, devasa trol ağlarında okyanustan koparılan milyarlarca balık, yunus, balina ve diğer deniz hayvanları var ve boğuluyorlar" diye bağırdı: "Bu, tarihteki en büyük katliamdır."

Daha sonra bir adam aktiviste susmasını söyledi, Tash ise adamı kendisine dokunursa polise ihbar etmekle tehdit etti.

Bu arada, grubun diğer üyeleri, insanlara Seaspiracy'yi izlemelerini söyleyen bir tabela tutarken, "balıklar da tıpkı bizim gibi acı çekiyor!" diye bağırdı.

İNSANLAR İKİYE BÖLÜNDÜ

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, insanlar grubun kampanya taktikleri konusunda ikiye bölündü ve bazıları, çabalarından dolayı Tash'i övdü.

Instagram'da bir takipçi, "Harika iş Tash, ben ve hayvanların sana çok minnettar olacağını biliyoruz" yorumunu yaptı.

"Bu ortadan kaldırılması gereken balık katliamına, çok fazla farkındalık getirdiniz. Seaspiracy belgeselinin izlenme sayısındaki artışı görmek için sabırsızlanıyorum! "

Bununla birlikte, eyleme karşı çıkan bir başka takipçisi şu yorumda bulundu: "Dürüst olmak gerekirse, bu çok büyük saygısızlık ... bırakın insanların hayatlarına karışmayı.

İnsanların kendilerine bağırılmadan arkadaşları veya aileleri ile bir yemeğin tadını çıkarmalarına izin verin. Bu 'protesto' tarzı asla kimsenin vegan olmak istemesine neden olmayacak."

Diğer protestolarda Tash, kanlı önlüklerle McDonald's'a hücum etmiş, bir diğerinde de maçın ortasında futbol sahasına atlamıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.