Hava Durumu

Rıdvan Dilmen'den Necip Uysal'a: Heykeli dikilmeli

Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş'ın Gençlerbirliği'ni deplasmanda 3-0 yendiği maçı değerlendiren ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, siyah-beyazlı takımın kaptanlarından Necip Uysal'dan övgüyle bahsetti. Dilmen, tecrübeli futbolcunun heykeli dikilecek oyunculardan olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2021 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2021 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Rıdvan Dilmen'den Necip Uysal'a: Heykeli dikilmeli

Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Gençlerbirliği'ne konuk oldu. Siyah-beyazlılar rakibi 3-0'lık skorla yenmeyi başardı.

NTV'de konuşan Rıdvan Dilmen, Gençlerbirliği - Beşiktaş maçını yorumladı. Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ta uzun yıllardır forma giyen Necip Uysal'ın performansından övgüyle bahsetti.

"HOCALARIN KAFASI ÇALIŞMIYOR, ELEŞTİRENLERİN Mİ ÇALIŞIYOR?"

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Necip Uysal'ın taraftarın belki hayal ettiği bir futbolcu olmadığını söyleyen Rıdvan Dilmen, "Futbolcuların heykelleri dikilir... Mesela Alex heykeli dikilecek kadar önemli bir oyuncuydu. Sergen Yalçın yetenek olarak çok büyük bir oyuncuydu. Hagi de öyle daha da sayabilirim. Necip de heykeli dikilecek oyunculardan bir tanesi. Rıza Çalımbay, altyapıdan gelmiş, futbolu Beşiktaş'ta bırakmış. Necip Uysal'ı ben 11 yaşından beri tanıyorum. O da Rıza Çalımbay gibi olacak. Necip, 10 hocayla çalışmış. Bunların hiçbirinin kafası çalışmıyor da Necip'i eleştirenlerin mi kafası çalışıyor? Adam çıktı şıkır şıkır kapasitesiyle oynadı" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.