Hava Durumu

Rihanna yine fena yakalandı!

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, bir süredir aşk yaşadığı Suudi Arabistanlı milyarder sevgilisiyle görüntülendi. Geç saatlere kadar baş başa eğlenen ikili, objektiflere yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2018 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2018 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Rihanna yine fena yakalandı!

Ünlü şarkıcı Rihanna ile milyarder sevgilisi gecenin geç saatlerinde objektiflere takıldı. Bir süredir birlikte olan Rihanna ile Suudi Arabistanlı milyarder sevgilisi gece gezmesine çıktı. Malibu'da lüks bir restorana giden çift, geç saatlere kadar orada vakit geçirdi.

MEKANDAN AYRI AYRI ÇIKTILAR

Yaklaşık bir yıldır gözlerden uzak bir şekilde ilişkilerini sürdüren Rihanna ile Jameel, fazla dikkat çekmemek için çabaladı. Restorandan ayrı ayrı çıkan çift; daha sonra kendilerini bekleyen araca binerek uzaklaştı.

"YILLIK GELİRİ 1,5 MİLYON DOLAR"

Bir dönem Naomi Campbell ile birliktelik yaşayan Hassan Jameel, ünlü bir Suudi Arabistanlı ailenin oğlu. Pahalı bir otomobil firmasının ülkelerindeki temsilcisi olan bir aileden gelen Jameel'in yıllık net gelirinin bir buçuk milyon doların üzerinde olduğu ileri sürülüyor.

ÜNLÜ KADINLARLA GÖZLERDEN UZAK AŞK YAŞIYOR

2012 yılında sanat eksperi Lina Lazaar ile bir evlilik yapan Hassan Jameel, ünlü kadınlarla ilişki yaşıyor ama gözlerden uzak olmayı tercih ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.