Hava Durumu

Rizesporlu Talbi: Çok takımlı süper lig, futbolu sevenler için iyi olacak...

Çaykur Rizespor'un 22 yaşındaki oyuncusu Montassar Talbi, takımın yeni sezon hazırlıkları kapsamında Erzurum'da Palandöken Dağı eteklerindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2020 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2020 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Rizesporlu Talbi: Çok takımlı süper lig, futbolu sevenler için iyi olacak...

Takımın geçen sezona iyi başladığını ancak devamını getiremediklerini belirten Talbi, "Bence lige o kadar kötü başlamadık, iyi başlangıç yapmıştık, bu da bizim üst sıralar için umutlu olmamızı sağlamıştı ve hedefimiz ligin ilk bölümünde yer almaktı. Daha sonra peş peşe gelen olumsuz sonuçlarla kötü bir döneme girdik. Bu kısır döngüyü bir türlü kıramadık. Üst üste iki iyi sonuç alamadık ama önemli maçlardaki kırılma anlarında karakter gösterip iyi sonuç almayı başardık. Bu sayede ligde kalmayı bildik." diye konuştu.

Talbi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında geçen sezon lige ara verildiğini anımsatarak, şöyle devam etti:

"Pandemi süreci her takım için farklı sonuçlar getirdi. Zorluklar yaşadık, idman yapamadık ve sahalardan uzak kaldık ama bence bu durum işimize yaradı. Çok kötü bir dönem geçiriyorduk, üst üste mağlubiyetler serisi olmuştu ve geri çekilip kendimizi sorgulama adına faydalı oldu. Hatta yeniden bir hazırlık süreci geçirdik, bu da çok büyük fayda sağladı."

"BU SIKINTILI SÜREÇ YENİ SEZONDA BİZE OLUMLU YANSIYACAK"

Yeni sezonda hata yapmamak için takım olarak gayret edeceklerini dile getiren Talbi, şu ifadeleri kullandı:

"Ligin son bölümü çok kötü geçti ve sıkıntılı zamanlarımız oldu. Bu sıkıntılı süreç yeni sezonda bize olumlu yansıyacak çünkü tekrar aynı sıkıntıları yaşamak istemiyoruz. Bu sayede yeni sezonda daha iyi şeyler yapmaya çalışacağız. Çok önemli maçlar oynadık ve bu maçları bir şekilde kazanmayı başardık. Bir futbolcu için kariyerinde yaşayacağı en kötü şey takımıyla küme düşmektir. Çok şükür ki biz bunu yaşamadık ama ciddi şekilde dersler aldık. Zor olsa da son üç takım içinde yer almadık ve ligde kalmayı başardık. Bence her şeye rağmen kötü bir sezon da olsa akıllarda kalacak olan şey ligde kalmış olmamız."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.