Hava Durumu

Roberto Carlos bombayı patlattı

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüsleyerek 4. yıldızı takmak isteyen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın durumu belirsizliğini korurken sürpriz bir açıklama geldi.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2015 18:03
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2015 18:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Roberto Carlos bombayı patlattı
İtalyan basınına bir röportaj veren Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Roberto Carlos, Fenerbahçe'nin şampiyon olamaması halinde sarı-lacivertlilerin başına geçme ihtimali bulunduğunu söyledi.

FENERBAHÇE'YE AÇIK KAPI BIRAKTI

Brezilyalı teknik adam, "Fenerbahçe'nin başına geçebileceğiniz konuşuluyor" şeklinde yöneltilen soruyu, "Fenerbahçe şampiyon olamazsa ihtimaller arasında var. Çeşitli teklifler geliyor. Sezon sonunda bakacağım. Şu anda Akhisar Belediyespor çok iyi bir deneyim. Geçen sezon Sivasspor'u 4. bıraktım. Akhisar ile ligi en iyi sırada tamamlayarak değerlendirmelerimi yapacağım" sözleriyle cevapladı.

EN ÇOK INTER'İ İSTİYOR

Bir gün Inter'in başında olmak istediğini açıklayan Roberto Carlos, "Kolay soru. Inter'i çalıştırmak isterim. Bir zamanlar Serie A'da büyük rekabet vardı. Önceden Inter, Roma, Lazio, Milan ve Parma'nın rekabetini görüyorduk ama şu anda Juventus yalnız kaldı. Milan'ın büyük problemleri var. Inter'in gelecek sezonda Roberto Mancini ile daha iyi olacağını umuyorum. İtalya'ya teknik direktör olarak geri dönmeyi arzuluyorum. Gelecek yıl bile kendimi Serie A'da çalışmaya hazır hissediyorum" dedi. (sporx)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.