Hava Durumu

Ronaldo'nun olay WhatsApp konuşmaları sızdı!

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun Brezilya'nın popo güzeli Erika Canella, ile WhatsApp mesajları ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2017 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2017 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ronaldo'nun olay WhatsApp konuşmaları sızdı!

Geçtiğimiz Kasım ayında Brezilya'nın 'Miss Bumbum' (En Güzel Kalça) yarışmasını kazanan 20 yaşındaki Erika Canella, geçtiğimiz günlerde Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo ile arasında geçenleri anlattı.

TV 7 Dias isimli Portekiz'de yayın yapan dergiye konuşan 20 yaşındaki model, Ronaldo'nun kendisine ulaşarak evine davet ettiğini ancak telefonuyla yaşadığı sorun nedeniyle buluşmanın gerçekleşmediğini söyledi.

Dergide Ronaldo'nun Canella'ya WhatsApp'dan gönderdiği mesajların ekran görüntüleri yayınlanırken, yıldız futbolcunun mesajlarda genç modele, "Evime gelmek ister misin? Seni görmek istiyorum ve sana yakında oturuyorum." dediği görüldü.

"KIZGIN VE KABAYDI..."

"Ronaldo'ya uçağım olduğunu ve uçuş biletimi değiştirmeye çalışacağımı söyledim." diyen Canella, şöyle devam etti: "Bana beni görmek istediğini söyledi. Havalimanına gittim ve biletimi değiştirdim. Daha sonra tekrar konuştuk. Pazar günü akşam saat 8'de kaldığım otele beni alması için bir araba gönderdi. Ancak telefonumda bir sorun oldu ve biraz geç kaldım. Arabadayken onunla konuştum. Kızgın ve bana karşı kabaydı. Bundan hoşlanmadım. Bana fazla vaktinin olmadığını, başka sorumluluklarının da olduğunu söyledi. Ben de ona 'Ben 15 dakikalık veya yarım saatlik bir kadın değilim' dedim ve otelime geri döndüm."

"BENİ BİR OBJE GİBİ KULLANACAKTI"

Ronaldo ile görüşme fikrinin kendisine ilk başta güzel geldiğini de belirten Canella, "Ancak beni bir obje gibi kullanacaktı ve konuşunca bunu anladım." diye konuştu.

Yıldız futbolcunun geçtiğimiz Haziran ayından bu yana Georgina Rodriguez ile birlikte olduğu biliniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.