Hava Durumu

Ronaldo'nun son korona testi de pozitif çıktı!

Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'yı konuk edecek olan Juventus'a Ronaldo'dan kötü haber geldi. Portekizli yıldızın son corona virüsü testi de pozitif çıktı. Deneyimli oyuncu, İspanyol devine karşı forma giyemeyecek. Futbolseverler, Ronaldo-Messi rekabetinden mahrum kalacak.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2020 09:31
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2020 09:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ronaldo'nun son korona testi de pozitif çıktı!

Şampiyonlar Ligi'nde herkesin merakla beklediği Ronaldo-Messi karşılaşmasına koronavirüs engel oldu. Portekiz Milli Takımı'nda 13 Ekim'de girdiği Kovid-19 testi pozitif çıkan Portekizli yıldız, o tarihten bugüne kadar girdiği tüm testlerde pozitif çıkmaya devam etti. 2 haftadır izolasyonda olan Ronaldo, son olarak Barcelona maçı öncesinde bir kez daha teste girdi. Ancak deneyimli futbolcudan yine beklenen iyi haber gelmedi. 35 yaşındaki oyuncu negatife dönmedi ve Juventus'un Barcelona maçı kadrosunda yer alamayacak. Juventus ile Barcelona 28 Ekim Çarşamba akşamı karşı karşıya gelecek.

EN SON 2010-11 SEZONUNDA KARŞILAŞTILAR

Messi ve Ronaldo'nun Şampiyonlar Ligi'nde en son karşılaştıkları maç 2010-11 sezonunun yarı finalleriydi. İlk maçta Bernabeu'da Barcelona 2-0 kazanırken goller Messi'den gelmişti. İkinci maçta ise taraflar 1-1 berabere kalmışlar ve Pep Guardiola'nın takımı final yükselmişti. Barcelona, finalde Manchester United'ı yenip kupanın sahibi olmuştu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.