Hava Durumu

Röportaj için swinger partisine giden radyo spikeri canlı yayında ilişkiye girdi

Danimarka'da radyo sunucusu Louise Fischer, Kovid-19 kısıtlamalarından sonra tekrar açılan bir swinger (eş değiştirme) kulübüne gidip oradaki insanlarla röportaj yaptı. Röportaj sırasında bir adamın kendisini ilişkiye zorlamasından sonra Fisher, röportaja cinsel ilişki sırasında devam edince radyo dinleyicileri hem sunucunun hem de mekanda cinsel ilişkiye giren diğer insanların çıkardığı sesleri duymak zorunda kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2021 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2021 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Röportaj için swinger partisine giden radyo spikeri canlı yayında ilişkiye girdi

Danimarka'da yaşanan rezalet ülkede şok etkisi yarattı. Bir radyo sunucusu "Meslek gereği" diyerek eş değiştirme kulübünde röportaj yaptığı kişilerle canlı yayında birlikte oldu.

Louise Fischer, canlı yayında odaya ilk girdiğinde odada büyük bir yatağın olduğunu ve insanların burada cinsel ilişkiye girdiklerini, o sırada odada olan bazı kişilerin kendisine cinsel ilişki teklif ettiklerini aktardı.

Fisher, mesleği gereği insanların röportaja ikna etmek olduğunu, odada da bulunan bazı kişilerin kendisi ile röportaj yapmak istemediklerini, bunu insanları röportaja ikna etmek için cinsel ilişkiye girdiğini kabul ettiğini söyledi.

Louise, bir yandan adamla ilişkiye girerken diğer yandan kendisi ile röportaja devam ettiğini, bunun profesyonelliğinin gereksinimi olduğu için yaptığını söyledi.

Louise'in çalıştığı radyo kanalı da Louise ve diğer katılımcıların cinsel ilişkiye girerken çıkardıkları seslerin kaydını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Sosyal medyada yayınlanan kayda çoğu kişi, Louise'in gazetecilik mesleğini yerine getirmek için ilişkiye girmesinin büyük bir cesaret olarak tanımladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.