Hava Durumu

Rumlar'dan Türkiye'ye tehdit: Askerlerimizin İstanbul Boğazı'na yürüme zamanı geldi!

Kıbrıs Rum kesiminde yayınlanan gazetelerde yer alan haberlerde, Rum kesiminin Yunanistan'a bağlı askerlerinin İstanbul Boğazı'na doğru ilerlemesinin zamanının geldiği belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2018 00:10
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2018 00:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Rumlar'dan Türkiye'ye tehdit: Askerlerimizin İstanbul Boğazı'na yürüme zamanı geldi!

Türkiye ile özellikle doğalgaz ve enerji yatakları konusunda devamlı olarak gerilim ortamı oluşturan Güney Kıbrıs'tan Ankara'ya yönelik bir tehdit geldi. Rum kesiminde yayınlanan gazetelerde yer alan haberlerde, Türkiye boğazları işgal ile tehdit edildi.

"YUNANİSTAN'A BAĞLI ASKERLERİN BOĞAZLARA İLERLEME ZAMANI"

Yazılarda, Türkiye'nin doğalgaz arama tarama faaliyetleri ile Rum kesiminin alanlarını ihlal ettiği ve özellikle Kıbrıs barışı konusunda olumsuz bir tavır takındığı iddia edilirken, yaşanan bu gelişmelere karşı Rum kesiminin Yunanistan'a bağlı askerlerinin İstanbul Boğazı'na doğru ilerlemesinin zamanının geldiği belirtildi.

KOMİK TEHDİT

Özellikle Yunanistan ile yaşanan gergin ilişkiler nedeniyle dolaylı olarak artan ve doğalgaz arama tarama faaliyetlerine karşı sorun çıkartan Rum yönetiminin bu tehdit dolu bu tavrı, "Yüzölçümü Çanakkale kadar olan bir ülkenin komik tehdidi" olarak yorumlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.