Hava Durumu

Rus turistten hem iyi hem kötü haber geldi...

Rusya'da yasağın kalkmasıyla Türkiye'ye akın etmek için charter uçuşlarını süratle organize edilmesini bekleyen turistler, Rusya Ulaşım Bakan Yardımcısı Valeri Okulov'dan "temkinli" bir haber geldi... Bazı şirketler Yunanistan ve Kıbrıs'a olan seferleri yolcu azlığından iptal edip bu uçakları Türkiye'ye yönlendirmeye çalışıyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2016 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2016 11:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Rus turistten hem iyi hem kötü haber geldi...

Türk Rus sitesinin haberine göre Rus yetkili, "Şu an yolcu taşımacılığında en yoğun günleri yaşıyoruz. Türkiye'ye yolcu göndermek için charter seferlerinde herhangi bir değişiklik yapmak kolay olmayacak" dedi.

Okulov'a göre, zaten bu yıl charter uçuşlarınfa şikayet konusu olan rötarlar, Türkiye'nin de devreye girmesiyle daha da artabilir. Okulov, "Eğer rezerv edilen uçaklar Türkiye hattına verilirse durum daha da zorlaşacak" dedi.

YUNANİSTAN VE KIRBIS SEFERLERİNİ İPTAL EDİYORLAR...

Bu arada bazı şirketlerin bölgelerden Yunanistan ve Kıbrıs'a olan seferleri yolcu azlığından iptal edip bu uçakları Türkiye'ye yönlendirmeye çalıştıkları haber veriliyor.

Uzmanlar normal zamanda sadece yazın Türkiye'ye ayda 700 bin civarı turist gittiğini, şu an charter sorunları nedeniyle en fazla bunun yarısına ulaşılabileceğini belirtiyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.