Hava Durumu

Rüştü Hanlı: Bizim için büyük gurur

Vakıfköy patentli oyunculardan Rüştü Hanlı, Bursaspor formasını giymenin çok büyük gurur olduğunu söylerken kendilerine bu şansı veren Mustafa Er'e teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2018 08:03
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2018 08:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Rüştü Hanlı: Bizim için büyük gurur

Haber I Özgün DOĞAN I

"BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"

Bursaspor'un 2017-2018 sezonunun son maçında deplasmanda Gençlerbirliği ile oynadığı karşılaşmada ortaya çıkan sonuçtan çok Yeşil Beyazlılar'da süre alan Vakıfköy patentli genç oyuncuların ortaya koyduğu performans ve aldıkları süre konuşuldu. Mücadele sonrası açıklamalarda bulunun Timsah'ın 1997 doğumlu genç savunma oyuncusu Rüştü Hanlı, bu tip maçlarda süre almalarının kendi gelişimleri açısından çok önemli olduğunu söylerken Bursaspor forması altında sahaya çıkmanın çok büyük bir gurur olduğunu söyledi.

MUSTAFA ER'E TEŞEKKÜR

Rüştü Hanlı maç sonrası, "Biz genç oyuncular olarak elimize böyle şanslar geldiği zaman en iyi şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Bize bu fırsatı veren Mustafa Hoca'ya çok teşekkür ederim. İnşallah ilerleyen senelerde kendimizi geliştirip bu takımda daha fazla forma şansı buluruz. Bize verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız. Bursaspor formasını taşımak çok önemli bir his. Bu sezon taraftarlarımızı biraz üzdük ama onlar her zaman bizim yanımızda oldu onlara çok teşekkür ederiz" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.