Hava Durumu

Ryan Babel: Artık hata yapma lüksümüz yok

Galatasaraylı Ryan Babel, 9'da 9 yaparak şampiyon olmak istediklerini bildirdi, "Kendime ve takıma güvenim sonsuz. İki yıl önce geriden gelerek Başakşehir'i geçtik. Aynı ruhla sonuna kadar devam etmeliyiz" dedi

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2021 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2021 10:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ryan Babel: Artık hata yapma lüksümüz yok

Ryan Babel, şampiyon olmak için sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi.

Florya'da antrenmandan önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hollandalı futbolcu, bitime 9 maç kala lider Beşiktaş'ın 6 puan gerisinde yer aldıklarının hatırlatılması üzerine, "Bizim mücadelemize devam etmemiz gerekiyor. Önümüzde oynayacağımız birçok maç ve alacağımız puanlar var. Futbolda her şey olabiliyor. Daha önce de bu tip senaryoları yaşadık. Her maçı kazanarak sonuna kadar devam etmeliyiz. Kalan tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz" dedi.

Babel geride kalan haftalarda çok hata yaptıklarının altını çizdi. Sarı-kırmızılı futbolcu, "Artık hata yapma lüksümüz yok. Bugüne kadar çok hata yaptık. Kendime, camiaya ve takıma güvenim sonsuz. Pozitif kalmamız lazım. Kalitemize sonuna kadar inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın 2 sezon önce Başakşehir'i geride bırakarak şampiyon olduğunu da kaydeden Babel, "Galatasaray, lider Başakşehir'in çok gerisindeydi ve şampiyon oldu. Takım inancını kaybetmedi ve şampiyonluğa ulaştı. Aynı ruhla ve inançla sonuna kadar mücadelemize devam etmeliyiz. Taraftarımız bizimle beraber olsun ve bize inansın. Bu takım bunu tekrar başarabilir" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.