Hava Durumu

Saadet Partisi'nden Abdulkadir Selvi'ye yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü ziyareti için "Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu" diyen Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'ye yanıt geldi. Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, "Olan bir şey yok" ifadesini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2021 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2021 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Saadet Partisi'nden Abdulkadir Selvi'ye yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü ziyaret etmesi siyaset gündeminde tartışmalara yol açtı. Konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, "Nezaket ziyareti, ötesinde herhangi bir şey yok" dedi.

"Erdoğan, Asiltürk'ü ziyaret ederek Milli Görüş tabanının teveccühünü kazandı, hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu" değerlendirmesinde bulunan Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'ye de yanıt veren Karaduman, "Olan bir şey yok. Biz kutuplaşmaya karşıyız, herkes ile oturup konuşuruz. Her görüşmeyi ittifak olarak değerlendirmek makul bir yere çıkmaz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.