Hava Durumu

Saadet Partisi'nden 'Super Mario'lu maske eleştirisi

Saadet Partisi resmi sosyal medya hesabından, platform oyunu Super Mario'yu koronavirüs sürecine uyarlayarak maske dağıtım politikalarını eleştiren bir video yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2020 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2020 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Saadet Partisi'nden 'Super Mario'lu maske eleştirisi

Partinin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu uyarlanan oyunu içeren videoyu, "Maskeye ulaşmak bu kadar zor olmamalıydı" mesajıyla paylaştı.

Videoda, Nintendo tarafından tasarlanan oyun serisi Super Mario'nun kahramanı, koronavirüslerle mücadele ederek maskeye ulaşmaya çalışıyor.

Videonun sonunda, "Önce maske satışı yasaklandı. PTT ile dağıtılamadı. E-devlet ile olamadı. Telefonlara kod gelmedi. İş yerlerine ulaşmadı. Maske satışı serbest bırakıldı" ifadeleri yer aldı.

Oyunun adıysa "Super Maske" olarak değiştirildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca en son çarşamba günü maske satışına ilişkin "Mesaj gönderilerek ücretsiz olarak eczaneden verdiğimiz maskeler dışında vatandaşın ihtiyacının daha fazla olma durumunda maskeye erişebilmek için eczaneler, marketler, medikal mağazalar dahil olmak üzere birçok yerden alabilmelerinin önü açıldı, tavan fiyatı olmak kaydıyla" ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.