Hava Durumu

Sadakatsiz'de Turgay, Asya'ya hislerini itiraf ediyor!

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz bir haftalık aranın ardından yeni bölümüyle ekrana dönüyor. Sadakatsiz'in 13 Ocak Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan 13. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Asya'yla aynı hastanede çalışan Turgay, aşık olduğu Asya'ya duygularını açıklıyor. Turgay ve Asya'yı birlikte gören Volkan ise kıskançlık krizine giriyor. Derin'in babası Haluk'la buluşan Turgay ise Volkan ve Asya'nın ilişkilerinin devam ettiğini ve birbirlerine karşı hisleri olduğunu söylüyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2021 09:07
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2021 09:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sadakatsiz'de Turgay, Asya'ya hislerini itiraf ediyor!

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Özge Özder'in başrollerde oynadığı Sadakatsiz 13 Ocak Çarşamba akşamı yeni bölümüyle ekranda olacak. Sadakatsiz'in 13. yeni bölümünde Volkan ve Asya arasında gerginlik devam edecek.

Sadakatsiz'de Turgay, Asya'ya ona olan hislerini açıklıyor. Ancak Asya ve Turgay, Volkan'ın markajı altındadır. Asya'yı arayan Volkan ona ateş püskürür. Ancak Volkan nefret duyduğunu söylese de etrafındakilerin yorumu farklıdır. Asya ve Volkan arasında neler oluyor? Birbirlerine karşı ne hissediyorlar?

SADAKATSİZ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Asya, Volkan'ın kıskanç tavırları karşısında ne yapacak? Derin'in yüz yüze geldiği gerçekler karşındaki tavrı merak uyandırırken, Volkan Asya'nın Turgay'la ilişkisine yönelik tepkilerini kontrol etmekte güçlük çekiyordur.

Asya kendisine yapılan saldırıların arkasında kimin olduğunu ortaya çıkarmak için cesur adımlar atarken onu Volkan'la bir araya getirecek beklenmedik gelişme ne olacaktır?

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu Sadakatsiz'in senaryosunu ise Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk uyarlıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.