Hava Durumu

Sadakatsiz dizisinde Selçuk'un babası Haluk mu?

Sadakatsiz dizisi izleyicileri heyecanlı biten 17. bölümün ardından yeni bölüm fragmanını beklemeye başladılar. Oyuncu kadrosunda Cansu Dere, Melis Sezen, Caner Cindoruk gibi isimlerin yer aldığı Sadakatsiz'in yeni bölümünden yayınlanan 2. fragmana Selçuk'un açıklamaları damga vurdu. İşte Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2021 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2021 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sadakatsiz dizisinde Selçuk'un babası Haluk mu?

Sadakatsiz dizisinin 17. bölümünde Haluk Güçlü ve Selçuk'un annesi Hicran yıllar sonra karşılaştı. Bu karşılaşmanın ardından izleyicilerin akıllarında Selçuk'un babasının kim olduğu ile ilgili soru işaretleri oluştu. Sevilen dizi Sadakatsiz'in yeni bölüm fragmanında Selçuk, Haluk'un evine gidiyor. Haluk, 'Sana bir daha benim yüzümü görmeyeceksin demedim mi?' diyor.

Selçuk, 'Hicran benim kucağıma pimi çekilmiş bir bomba bıraktı. Ben de bugün buraya o bombayı patlatmaya geldim. Oğlunu buldun diyorum; Haluk'tan olan Hicran'dan doğan!' yanıtını veriyor. İkili konuşurken yanlarına Demir de geliyor.

Dizinin son bölümünde vakfın yardım ettiği kadınlardan biri olan Hicran, vakfa geldiği sırada Haluk'la da karşılaştı. Gönül ve Hicran'ı yan yana gören Haluk ilk anda onu tanıyamadı. Ancak onun sesini duyduğu an geçmişi gözünün önüne geldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.