Hava Durumu

Sağlıkçılar 3+3 teklifine karşı

Sağlık-Sen Bursa Şubesi Başkanı Gökhan Yünkül, toplu sözleşme konusunda hükümetin 3+3'lük zam teklifini asla kabul etmeyeceklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2012 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2012 13:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sağlıkçılar 3+3 teklifine karşı
Sağlık-Sen Bursa Şubesi Kadın Kolları, 'Anneler, Ebeler ve Hemşireler Günü' programında bir araya geldi. Programa Sağlık-Sen Kadın Komisyonları Başkanı Ünzile Sümbül, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Dr. Sunay Özkul, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr.Sibel Pasin, Bursa Ağız Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Şebnem Altun, Zübeydehanım Doğumevi Başhekimi Dr. Mürüvvet Dayıoğlu da katıldı. Programda şiir okunup şarkılar söylendi.

Sağlık-Sen Bursa Şubesi Başkanı Gökhan Yünkül, sağlık çalışanlarının zor şartlar altında hizmet veridğni söyledi. Sağlık-Sen Bursa Şubesi olarak sıkıntıların asgariye indirilmesi için çalıştıklarını kaydeden Yünkül, toplu sözleşme görüşmelerinin devam ettiğini hatırlattı. Sağlık çalışanlarının sıkıntılarının giderilmesi yönünde sendikanın ciddi adımlar attığına işaret eden Yünkül, "Özellikle memur maaş zamları yüzde 16 olarak sendikamız tarafından teklif edilmesine rağmen hükümet tarafından 3+3 şeklinde masaya getirildi. Bu maaş zam oranının sendikamız tarafından kabul edilmeyeceğini belirtmek istiyorum. Sağlık çalışanları çok zor şartlar altında hizmet veriyor" dedi.

Sağlık çalışanlarının hasta ve hasta yakınları tarafından çok ciddi şiddete maruz kaldığını kaydeden Yünkül, "Sağlık-Sen Bursa Şubesi olarak sağlık çalışanlarına yapılan her türlü şiddeti kınıyoruz. Özellikle halkımızın kendisine hizmet veren hasta yakınlarına hastalara hizmet veren sağlık çalışanlarına saldırıları kabul etmiyoruz" dedi.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.