Hava Durumu

Sahile koştular

Hava sıcaklığının 27 derece olarak ölçüldüğü Antalya'da, sıcaktan bunalan vatandaşlar sahillere akın etti.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2012 20:47
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2012 20:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
 Sahile koştular
Hava sıcaklığının 27 derece olarak ölçüldüğü ancak nem oranının yüzde 60 olması nedeniyle bunaltıcı bir sıcaklığın hissedildiği Antalya'da, sıcaktan bunalan vatandaşlar sahillere akın etti.

Antalya Meteoroloji Bölge Müdür Yardımcısı Sabahattin Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugün hava sıcaklığının 27 derece olarak belirlendiğini ifade ederek, ''Hava sıcaklığı normal, ancak nem oranının yüzde 60 olması nedeniyle bunaltıcı bir sıcaklık hissediliyor'' dedi.

Güneyden gelen rüzgarların nem oranını artırdığını, bunun da hissedilen sıcaklığın artmasına neden olduğunu vurgulayan Yılmaz, hava sıcaklığının özellikle yarından itibaren daha da artacağını kaydetti.

Yarın, çarşamba ve perşembe günleri sıcaklığın 30-32 derecelerde olmasını beklediklerini anlatan Yılmaz, ''Hava sıcaklığında asıl artışı cuma günü bekliyoruz, sıcaklığın 35 derece olacağını tahmin ediyoruz'' diye konuştu.

Hava sıcaklığının artması üzerine yerli ve yabancı turistler ile evlerinde sıcaktan bunalan vatandaşlar, denize akın etti. Konyaaltı sahili, hafta içi olmasına rağmen doldu. Sahile giden turistlerden kimisi şezlonglarda güneşlendi, kimisi ise denize girerek serinledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.