Hava Durumu

Şahin'e önemli ziyaret

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Asbaşkanı ve Milli Takımlar Koordinatörü Mahir Yazıcı, Gençlik Spor Hizmetleri İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin'i ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Şahin'e önemli ziyaret

Bursa'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde engelli gençlerin spora kazandırılmasın yönelik çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Milli takım kampı dolayısıyla Bursa'ya gelen Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Asbaşkanı ve Milli Takımlar Koordinatörü Mahir Yazıcı, yürütülen çalışmalar kapsamında Gençlik Spor Hizmetleri İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin'le bir araya geldi.

DESTEKLERİNİ ESİRGEMİYOR

İşitme Engelliler Yaz Oyunları'na (Deaflympics2017) kısa bir sürenin kaldığını belirten Mahir Yazıcı, "Türkiye şampiyonalarını tamamladık, şu an milli takımlarımız kamp sürecinde. Türkiye'nin dört bir tarafında kamplarda olan takımlarımız yoğun antrenmanlarını sürdürüyor. Bu süreçte bizden desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Süleyman Şahin'e federasyonum ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum"' dedi.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Süleyman Şahin ise, yürüttükleri çalışmalarla Bursa'da sporun önündeki engelleri kaldırdıklarını kaydederek, "Bu yönde yürüttüğümüz çalışmalar artarak sürecektir. Daha fazla engelli gencimizi spora kazandırmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda başta ilgili federasyonlarımız olmak üzere daha fazla engelli gencimize ulaşmak ve spor yaptırmak için her kesimle işbirliğimizi artırarak sürdüreceğiz" dedi. Ziyaret sonunda Yazıcı, Şahin'e yaptığı çalışmalardan dolayı plaket verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.