Hava Durumu

Sahne file bekçilerinin!

Milli kaleci Uğurcan Çakır hafta içi oynanan ve 2-2 biten İttifak Holding Konyaspor mücadelesinde yaptığı 8 kurtarışın ardından dün de kalesinde devleşti. Şanssız bir gol yese de milli kaleci, 6 şutun 5'inde başarılı oldu.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2021 09:04
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2021 09:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sahne file bekçilerinin!

Trabzonspor kendi sahasında Aytemiz Alanyaspor ile berabere kalırken sahnede kaleciler vardı. Bordo-mavili takımın yıldız file bekçisi Uğurcan Çakır hafta içi oynanan ve 2-2 biten İttifak Holding Konyaspor mücadelesinde yaptığı 8 kurtarışın ardından dün de kalesinde devleşti. Şanssız bir gol yese de milli kaleci, 6 şutun 5'inde başarılı oldu.

Çizgiden çıkardı

Uğurcan Çakır, kadar Alanyaspor'un kalecisi Serkan Kırıntılı da takımının kazandığı bir puanda önemli rol oynadı. Özellikle ikinci yarıda bordo-mavili takımın ataklarını başarıyla savunan tecrübeli file bekçisi uzatmalarda da çok önemli bir top çıkardı. Serkan Kırıntılı, Uğurcan gibi maçı 6 şutun 5'ini kurtararak tamamladı, çok büyük alkış aldı.

Fırtına'nın belalısı Davidson

Alanyaspor'un tecrübeli ismi Davidson geçen sezonun ardından yine Trabzonspor maçında sahne aldı. Ligde 8 Mart 2021'de oynadıkları ve 3-1 kazandıkları mücadelede 62. dakikada oyuna giren, ardından da attığı iki golle mücadeleye damga vuran Brezilyalı oyuncu dün de takımının öne geçtiği golde asisti yapan isim oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.