Hava Durumu

Sahte teğmen önce tecavüz etti sonra da...

19 yaşındaki kız, telefonda kendisini teğmen olarak tanıtan 45 yaşındaki İsmail Ö.’nün tecavüzüne uğradığını öne sürdü. Tutuklanan sahte teğmenin 17 yıla kadar hapsi istendi.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2014 10:02
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2014 10:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sahte teğmen önce tecavüz etti sonra da...

 Kocaeli'de oturan K.Ç. isimli genç kızı cep telefonundan arayan ve kendisini ‘teğmen Okan Aksu’ olarak tanıtan İsmail Ö. (45) telefon numarasını bir arkadaşından aldığını söyledi.  Günlerce süren telefon görüşmelerinde genç kıza güven veren şüpheli, evlenmek için subay olarak görev yaptığını söylediği İstanbul’a çağırdı. Bunun üzerine ailesine haber vermeden İstanbul’a gelen K.Ç., Şişli Perpa Ticaret Merkezi’nde İsmail Ö. ile buluştu. Bu arada kızlarının aniden ortadan kaybolmasından endişelenen ailesi karakola giderek kayıp başvurusunda bulundular. Genç kızı Okmeydanı’ndaki bir oto yıkamacısına götüren şüpheli, burada nikah için işlemleri başlatacağını söyledi. Şüpheli, yalanlarına inanan genç kıza tecavüz etti. Ardından nikah işlemleri bahanesiyle genç kızın nüfus cüzdanı ve cep telefonunu aldı.
 
İsmail Ö. daha sonra genç kızı Okmeydanı’ndan metrobüse bindirdi ve 12 durak sonra inmesini, orada annesinin kendisini beklediğini söyledi. K.Ç. 12 durak sonra indiği yerde annesini bulamayınca bir taksicinin telefonundan İsmail Ö.’yü aradı ve “Gel beni al telaşlanıyorum, karakola gideceğim” mesaj attı. İsmail Ö. “Annem seni istemiyor evine dön” şeklinde cevap verince genç kız soluğu karakolda aldı. Yapılan araştırma sonucu Okan Aksu ismini kullanan İsmail Ö. yakalanıp tutuklandı. Genç kızın yapılan muayenesinde bekaretini kaybettiği anlaşıldı. Savcılık, nitelikli cinsel saldırı ve dolandırıcılık suçundan 8 yıldan 17 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.