Hava Durumu

Saivet: Ofsayttayım zannettim

Maçın 9'uncu dakikasında kaçırdığı pozisyonla ilgili konuşan Senegalli futbolcu, "Kaçırdığım golde ofsaytta olduğumu düşündüm. Çok daha iyi bir vuruş yapabilirdim. Normal şartlarda o pozisyonu gole çevirmem gerekiyordu" dedi. Saivet sezon sonu hedefini ise ilk 5 olarak dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2018 08:28
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2018 08:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Saivet: Ofsayttayım zannettim

HABER I Tolga ÖZTAŞ

DAHA İYİ VURABİLİRDİM

Bursaspor'un Göztepe ile oynadığı maçta takımı adına 9'uncu dakikada mücadelenin en net pozisyonunu yakalayan Henri Saivet o an yaşadıklarını Bursa Hakimiyet'e anlattı. Normal şartlarda o pozisyonda her vuruşunun gol olabileceğini söyleyen Senegalli futbolcu ofsayta yakalandığını sandığını söyledi. Saivet, "Kaçırdığım golde ofsaytta olduğumu düşündüm. Çok daha iyi bir vuruş yapabilirdim. Normal şartlarda o pozisyonu gole çevirmem gerekiyordu. Fakat kaleci de iyi bir kurtarış yaptı. Eğer o golü atsaydım maçın gidişi de değişecekti. Bu maçta atamadım fakat bir sonraki maçta gol atmayı istiyorum." dedi.

İLK 5 İÇİNDE BİTİRİRİZ

Deplasmanda oynamalarına karşın iyi bir mücadele ortaya koyduklarını belirten Henri Saivet, "Deplasmanda oynamak zordu. Geçen hafta evimizde kaybetmemiz bizim açımızdan bu maçı daha da önemli bir hale getirdi. Bu maçta kazanamadık belki ama kaybetmedik de. Bence takım olarak maçta iyi oynadık." ifadelerini kullandı. Senegalli futbolcu sezonun ikinci yarısı için de iddialı ifadeler kullandı. Saivet, "Bu hafta çok daha fazla çalışıp ilk yarının son maçını kazanarak ikinci yarıya daha iyi bir motivasyonla başlamak istiyoruz. İkinci yarıda daha fazla çalışarak sezonu ilk 5 takım içinde bitirmeyi arzuluyoruz." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.