Hava Durumu

Saivet: Savaşmaya hazırız!

Bursasporlu Henri Saivet, Konyaspor maçını geride bıraktıklarını ve artık tamamen Beşiktaş müsabakasını düşündüklerini söyledi. Senegalli futbolcu, "Beşiktaş maçı belki zor gibi görünebilir ama biz de savaşmaya hazırız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2019 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2019 08:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Saivet: Savaşmaya hazırız!

Bursasporlu Henri Saivet Konyaspor maçı sonrasında Bursa Hakimiyet'in sorularını yanıtladı. Senegalli futbolcu, artık tüm dikkatlerini Beşiktaş maçına çevirdiklerini söyledi. Saivet, "Galip gelemediğimiz için üzgünüm. Kazanmak için elimize gelen fırsatlar oldu. Takım olarak her şeyi iyi yaptık. Penaltı kazandık, atamadık, gol attık, hakem geçerli saymadı. Artık daha çok çalışmamız ve bir sonraki maçı kazanmamız gerekiyor. Beşiktaş maçı belki zor gibi görünebilir ama biz de savaşmaya hazırız." dedi.

Karşılaşmanın 75'inci dakikasında VAR nedeniyle hakem Halis Özkahya tarafından iptal edilen golü hakkında da görüşlerini paylaşan Henri Saivet, "İptal edilen golüm hakkında çok fazla bir şey söyleyemem. Çünkü pozisyonu çok net göremedim. Eğer hakem o pozisyonda 'Faul var' diyorsa bizim de yapacak çok fazla bir şeyimiz yok. Hakem pozisyonu bir kez de VAR'da izledi ve son kararını verdi. O nedenle çok fazla konuşmanın doğru olacağını düşünmüyorum." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.