Hava Durumu

Sakaryaspor Kırşehir Belediyespor maçı saat kaçta?

Play-off yarı final mücadelesinde Sakaryaspor-Kırşehir Belediyespor karşılaşması bu akşam sahne alacak. İki ekibin karşı karşıya geldiği ilk mücadele takımlar eşitliği bozmayı başaramamış ve mücadele 0-0'lık skorla sona ermişti. Şimdi gözler bu akşam oynanacak mücadeleye çevrildi. Peki Sakaryaspor Kırşehir Belediyespor maçı saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2021 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2021 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sakaryaspor Kırşehir Belediyespor maçı saat kaçta?

Sakaryaspor ile Kırşehir Belediyespor ise Yeni Sakarya Atatürk Stadı'nda saat 20.00'de karşı karşıya gelecek. Kırşehir'deki karşılaşmada iki takım 0-0 eşitliği bozmayı başaramamıştı.

SAKARYASPOR KIRŞEHİR BELEDİYESPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Sakaryaspor Kırşehir Belediyespor maçı ile iki takım karşı karşıya geliyor. Yeni Sakarya Atatürk Stadı'nda oynanacak mücadele saat 20.00'da başlayacak. Karşılaşma Misli.com'dan canlı olarak yayınlanacak.

Rövanş maçlarında avantajlı skoru elde edecek iki ekip, 28 Mayıs Cuma günü oynanacak final müsabakasında karşılaşacak.

Misli.com 2. Lig play-off yarı final maçında Kırşehir Belediyespor ile karşılaşan Sakaryaspor maçını tribünden takip eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakaryaspor'un final biletini alacağına inandığını ifade etti.

Yüce, yazılı açıklamasında, Sakaryaspor'un yarı final ilk karşılaşmasında konuk olduğu Kırşehir Belediyespor karşılaşmasını tribünden takip ettiğini bildirdi.

Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç ile karşılaşmayı Kırşehir Ahi Stadyumu'nda izleyen Yüce, karşılaşma öncesinde ise Vali Akın ve Belediye Başkanı Ekicioğlu'nu ziyaret ettiğini aktardı.

Kırşehir'de 0-0 sonuçlanan karşılaşmanın ikinci maç öncesi avantaj olduğunu vurgulayan Yüce, şunları kaydetti:

"Sakaryaspor'umuz için yollara düştük. Ahi Stadyumu'nda play-off yarı final ilk karşılaşmasını tribünlerden takip ettik. İkinci karşılaşma öncesinde aldığımız beraberliğin önem taşıdığına inanıyorum. İnşallah 24 Mayıs Pazartesi günü şehrimizde final biletini alacak, ardından TFF 1. Lig için yolculuğumuzu sürdüreceğiz. Bizleri Kırşehir'de en iyi şekilde misafir eden Valimize, Belediye Başkanımıza, İl Başkanımıza ve Kırşehirlilere şükranlarımı sunuyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.