Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Salgın böyle devam ederse maçlar oynanmaz"

Sönmez Medya'nın sorularını yanıtlayan Anıl Karaer, "Dünyamız ve ülkemizde bu salgın devam ettikçe liglerin oynanma ihtimalinin kesinlikle olmadığını düşünüyorum. Salgın hiçbir insan için risk teşkil etmemelidir." ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2020 08:55
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2020 08:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Salgın böyle devam ederse maçlar oynanmaz"

HABER/ Tolga Öztaş

YARDIMLAŞARAK ATLATACAĞIZ

"Bizler küresel salgında önlemimizi evde kalarak almaya çalışıyoruz. Asıl önemli olan, çalışmak zorunda olan, evine ekmek götürmek zorunda olan insanlara önlem almak ve daha fazla yardımda bulunarak onların da evde kalmalarını sağlayabilmek. Bu zorlu durumu daha fazla yardımlaşarak ve dayanışma içerisinde atlatacağımızı umuyorum."

TEK ÇALIŞMANIN FAYDASI OLMAZ

Bursasporlu Anıl Karaer koranavirüs salgınından korunmak için ailesiyle birlikte İstanbul'daki evinde zamanını geçiriyor. Sönmez Medya'nın sorularını yanıtlayan Anıl Karaer, çalışmalarını evde tek başına sürdürdüğünü ancak bireysel antrenmanların hiçbir futbolcuya faydasının olmayacağını söyledi. Anıl, "Bu dönemi tamamen ailemle birlikte karantina altında geçirmeye çalışıyorum. Hiçbir futbolcunun kısıtlı şartlar altında bireysel antrenmanlar yaparak böyle uzun sürede performansını koruyacağını, hazır olacağını düşünmüyorum. Eğer ligler devam ederse hazırlık dönemi gerekecektir. Ekstra bir süre verilecektir ve verilmelidir de." dedi.

KORONA BİLE DURDURAMAYACAK

Küresel salgının aynı hızlı devam etmesi durumunda maçların oynanmayacağına dikkat çeken Anıl Karaer hiçbir şeyin insan hayatından önemli olamayacağını kaydetti. Anıl, "Dünyamız ve ülkemizde bu salgın devam ettikçe liglerin oynanma ihtimalinin kesinlikle olmadığını düşünüyorum. Salgın hiçbir insan için risk teşkil etmemelidir." ifadelerini kullandı. Her şartta şampiyon olacaklarına yürekten inandıklarını belirten deneyimli stoper, "Kimse merak etmesin Bursaspor şampiyon olacaktır. Allahın izniyle korana bile buna engel olamayacaktır." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.