Hava Durumu

Saloni Mobilya yeşili koruyor, geleceği iyileştiriyor

Sürdürülebilir ve yaşanabilir bir çevre, doğal kaynakların korunması için Saloni Mobilya; 13-14 Haziran'da Kazancı Köyü yolu güzergahında "Yeşili Korur" mottosuyla büyük bir sosyal sorumluluk projesine imzasını attı.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2020 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2020 10:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Saloni Mobilya yeşili koruyor, geleceği iyileştiriyor

2011 yılında Tahtaköprü - Domaniç yolu güzergâhında başlattığı çevreci sosyal sorumluluk projesiyle Saloni Mobilya, gelecek nesilllere yaşanabilir bir dünya bırakmak için çalışıyor. Çalıştığı sektör ve içinde bulunduğu dünyaya karşı sorumluluklarının bilincinde olarak hareket eden marka, dünden bugüne doğal kaynakların ve çevrenin korunması için bir çok projenin içinde yer aldı.

Yeşili koruyoruz!

Saloni Mobilya çalışanlarının çevreye duyarlı katılımlarıyla beraber Kazancı Köyü'nde yol kenarındaki, yeşillikler içindeki plastik, atık ve çöpleri topladı. Yardımsever köylülerin de katılımlarıyla beraber güzel bir güne dönüşen günde yarınlara daha yeşil bir dünya bırakmak için herkes büyük bir emek gösterdi.

Temiz bir dünya için çalışıyor, temiz bir dünya hayal ediyoruz...

Marka, çöp atma konusunda insanları bilinçlendirmek için bu tarz sosyal sorumluluk projelerini daha sık yapacağını belirtti. "İçinde yaşadığımız doğadan besleniyoruz, ona ne kadar iyi bakarsak o da bize tüm güzelliklerini sunar." içgörüsüyle hareket eden Saloni Mobilya çalışanları, doğayı korumak için gittikleri yerlerde çöp toplamaya devam edeceklerini belirttiler. Doğada milyonlarca yıl kaybolmayan plastik atıkları ve çevreyi kirleten görüntüyü hep birlikte el ele temizleyebiliriz diyen marka, sürdürülebilir yaşamı destekleyen projesiyle insanların dikkatini çekti.

Saloni Mobilya "Yeşili Korur" mottosuyla başarısını sadece mali büyümesiyle değil, bir sonraki nesile bıraktığı temiz dünya ile ölçüyor!

"Gelecek hepimizin, doğa hepimizin ve o doğanın koruyucuları bizleriz" diyen marka çalışanları, köylülerle keyifli bir çevre etkinliği gerçekleştirdikleri için mutlular. Dünyanın bu tarz sosyal sorumluluk projelerine ihtiyacı olduğunu vurgulayan marka, başarıyı sadece satışlardan elde edilen kâr olmadığını savunuyor. Yeşili korumaya yeni sosyal sorumluluk projeleriyle devam edeceklerini belirten Saloni çalışanları, çevreye gösterdikleri ilgi ile diğer markalara da umut ışığı oluyorlar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.