Hava Durumu

Sam Fisher'ın maceraları Netflix'te dizi olacak

Netflix Splinter Cell anime dizisi üzerinde çalıştığını onayladı. Netflix, Fransız oyun devi Ubisoft ile beraber Splinter Cell öyküsünü çizgi diziye uyarlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2020 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2020 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sam Fisher'ın maceraları Netflix'te dizi olacak

Yayıncı şirket böylece The Witcher'la yakaladığı "video oyun" serileri başarısını tekrar etmeyi umuyor.

Video oyuncularının, sevdikleri oyunların dizilerine de yoğun ilgi gösterdiğini fark eden TV/Dizi sektörü ve Netflix gibi yapımcılar, video oyun sektörünün çok tutulan oyunlarının peşine düşümüş görünüyorlar. Splinter Cell dizisi çizgi dizi olarak hazırlanıyor olsa da senaryoyu John Wick filmlerinin senaristi yazacak. Çizgi dizinin başarı sağlaması halinde, öykünün gerçek aktörlerle bir diziye çevrilmesi de mümkün görünüyor.

Netflix'in bu dizi için şimdiden 16 bölümlük sipariş verdiği de hatırlatılıyor. Splinter Cell, eski bir deniz subayı olan Sam Fisher'in ABD'nin güvenlik ajansı (NSA) tarafından bazı gizli görevlere gönderilmek üzere işe alınmasıyla başlıyor. 2002'den beri devam eden 7 oyunluk seri boyunca Sam Fisher, en zor görevlerin üstesinden gelen tek kişilik bir ordu olarak resmedilmişti.

Oyunlarda Sam Fisher karakterini, ünlü Hollywood aktörü Michael Ironside'ın seslendirmesi de, oyunun ilgi çeken bir diğer detayı idi. Peki yeni çzgi dizide yine Michael Ironside'ın sesini mi dinleyeceğiz? Bu henüz net değil ancak Michael Ironside'ın ciddi bir ücret isteyebileceği de biliniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.