Hava Durumu

Samet Aybaba: Sabaha kadar uyumadım!

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba önemli açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2018 08:40
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2018 08:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Samet Aybaba: Sabaha kadar uyumadım!

Malatyaspor maçında Aytaç Kara'nın kaçırdığı penaltı hakkında da konuşan Samet Aybaba, "Üzüntüden sabaha kadar uyumadım. Ama yapacak bir şey yok. Futbolun içinde bunlar olacak. Biz onlara takılmıyoruz. Bu takımın penaltıcısı Aytaç Kara. Eğer bir futbolcu saha içinde ona 'Ben atayım' derse aralarında anlaşırlar ve o zaman değişiklik olur. Futbolcunun kendisini hissetmesiyle alakalı bir konu. Eğer Biz Aytaç'a, 'Sen değil, başkası atacak' diye o an müdahale edersek o zaman sorun başlar" dedi.

HAKEMLER FUTBOLU UNUTMUŞ

İlk yarı boyunca hakem kararlarından en çok etkilenen takım olduklarına dikkat çeken Samet Aybaba, "VAR nedeniyle kaybettiğimiz puanlar ortada. Sadece Malatyaspor maçını değil, diğer maçları da hatırlayın. Malatyaspor maçında hakem Lato'nun attığı nizami golü vermedi. Bir penaltımızı geçiştirdi. Oyunda tam hızlanacaktık buna müsaade etmedi. Daha ne yapsın. Saçma sapan kararlarla bizi durdurdu. Hakemler futbolun temas oyunu olduğunu unutmuşlar" sözleriyle sert eleştiride bulundu.

JİRES YOK, SHEHU GELECEK

2 Ocak'ta Antalya'da başlayacak kampa Jires Kembo'yu almayacağını belirten Samet Aybaba, "Jires aramızda olmayacak. Kampa onu almıyorum. Yönetim sözleşmesini feshedecek. Abdullahi Shehu kampa gelecek. Onu kesinlikle ikinci yarıda kullanmak istiyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.