Hava Durumu

Samet Aybaba: "Sonuna kadar destek verin"

Tribün liderleriyle kahvaltıda bir araya gelen Samet Aybaba, "Bu takım düşmez. Ligi ilk 10 içinde bitiririz. Sizlerden sezon sonuna kadar takıma destek vermenizi istiyorum. Ondan sonra eleştirinizi yapın." diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2019 07:35
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2019 07:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Samet Aybaba: "Sonuna kadar destek verin"

KAHVALTIDA GÖRÜŞTÜLER

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba yarın oynanacak kritik Konyaspor maçı öncesi Yeşil Beyazlı tribün liderleriyle bir araya geldi. Kahvaltıya bazı Bursaspor yönetim kurulu üyesinin yanı sıra sadece taraftarlar ve Samet Aybaba katıldı. Yeşil Beyazlı taraftarlar 64'üncü yaşına giren Samet Aybaba'nın doğum gününü kutladı. Kahvaltıda Samet Aybaba'nın taraftarlarla yasak nedeniyle kadroya transfer yapılamaması ve takımın durumu hakkında bir de sohbet yaptığı ifade edildi.

BU CAMİAYI İYİ TANIYORUM

Taraftarların 'Bu takım düşer mi hocam' sorusu üzerine Samet Aybaba'nın, "Olur mu öyle bir şey. Bu takım düşmez. Ligi ilk 10 içinde bitiririz. Sizlerden sezon sonuna kadar takıma destek vermenizi istiyorum. Ondan sonra eleştirinizi yapın. Önümüzdeki yıl iyi 5 yabancı alırsak bu kadroyla daha iyi iş yaparız. Hedefi ilk 10 göstermek Bursaspor'a yakışmaz. Bu camiayı iyi tanıyorum. Bursa'dan gidersem sadece milli takıma giderim. Bize güvenin" yanıtını verdiği belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.